Fenerbahçe'de İsmail Kartal krizi! 'Oyuncular İsmail Kartal ile bağı koparttı...'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal krizi! 'Oyuncular İsmail Kartal ile bağı koparttı...'

Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de İsmail Kartal krizi yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin oyuncularının tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'dan memnun olmadığı öne sürüldü.

Dün akşam Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de İsmail Kartal krizi yaşanıyor. Sivasspor deplasmanı sonrasında Konyaspor deplasmanında da puan kaybeden sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken Fenerbahçe'de oyuncular ile İsmail Kartal arasındaki bağların koptuğu öne sürüldü.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen ve sezona tarihinin en iyi başlangıcını yaparak başlayan Fenerbahçe, son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Üst üste iki deplasmandan beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan sarı-lacivertli ekipte tecrübeli teknik adam oyun ve oyuncu tercihleriyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken Tivibu Spor ekranlarında yorumculuk yapan sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Elvir Baliç, sarı-lacivertli oyuncuların İsmail Kartal'dan memnun olmadığını öne sürdü.

Baliç, "Futbolcular teknik direktörden memnun değilse, hiçbir şey yapamazsın. Oyuncuların %90'ı çok önceden İsmail Hoca ile bağları koparttı." diye konuştu.

Kanarya'nın Boşnak yıldızı Dzeko'ya olan yakınlığıyla bilinen Boşnak futbol adamının İsmail Kartal'a yönelik sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırırken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN