Dzeko'dan İsmail Kartal'a 'ağır' mesaj! Yıldız futbolcu resmen taktik dersi verdi

Dzeko'dan İsmail Kartal'a 'ağır' mesaj! Yıldız futbolcu resmen taktik dersi verdi

343 Digital kanalında Süper Lig'in 32. haftasını yorumlayan Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu ağır bularak 'Bunu ben söylemiyorum Dzeko söylüyor, İsmail Kartal yerleşik savunmaları açmakta zorluk çekiyor' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1, Galatasaray'ın ise Alanyaspor'u 4-0 yendiği karşılaşmanın ardından 343 Digital kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka İsmail Kartal'ın oynadığı futbolu ağır bularak 'bunu ben demiyorum Dzeko söylüyor' ifadelerini kullandı.

BARIŞ ALPER VE NELSSON ÇOK İYİYDİ

Galatasaray ilk yarıda iyi oynamadı ama Alanyaspor da bütün topunu tüfeğini ilk yarıda kullandı, ikinci yarıya nefesi yetmedi. Galatasaray ikinci yarı biraz kımıldadı maç 4-0 oldu. Galatasaray ikinci yarıda müthişti, kalite farkı papucun pahalı olması sonucu getirdi. Barış Alper sadece süratini, stilini, atletik özelliklerini değil çalım özelliğini de çok iyi geliştirdi. Alanyaspor maçında Nelsson'un hakkını da teslim edelim ilk yarıda çok iyi toplar kesti.

glrjcwswgaazlkb.jpg

OKAN BURUK'UN HAMLELERİ İŞİ BİTİRDİ

Hakim Ziyech'in müthiş bir sol ayağı var fizik gücü de ilerlemiş Ziyech iki kere topa vursa biri gol oluyor. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nda biraz sıkıntı yaşıyor. Aurier işi olmayacak gibi, ilk maçta damgalamayalım ama görünüş o. Okan Buruk'un saha içi dokunuşları çok keskin, refleksleri çok iyi. Aurier çıktı Kaan Ayhan girdi Alanyaspor ikinci yarıda o kanattan hiç gelemedi, ne Yusuf ne de Oğuz Aydın.

OLYMPİAKOS NASIL BAŞLAYACAK?

Atina'daki maçı Olympiakos kazanmadı Fenerbahçe kaybetti. Olympiakos'un organize olarak gelip attığı bir gol yok. Genelde hep şahsi hatalarla goller yenildi. Buradaki rövanş ne olur? Olympiakos önde basarak mı başlar yoksa 1 gol avantajımız var arkada bekleyip kontra atak tarzıyla mı oyuna başlar merak ediyorum. Fenerbahçe'nin ciddi sıkıntılarından biri de sakatlıkları. Fred 32 maçın 19'unda oynamış, Djiku-Becao sürekli sakatlanıyor.

glypkl9x0aa-dum.jpg

DZEKO'DAN İSMAİL KARTAL'A GÖNDERME

Ben söylemiyorum Karagümrük maçından sonra Dzeko söyledi 'Ağır oynuyoruz' dedi. Fenerbahçe yerleşik savunmalara karşı gol atmada sıkıntı yaşıyor. Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynarsa Olympiakos'u eler.

OKAN BURUK'UN ELİ DAHA GÜÇLÜ

Okan Buruk elindeki kadroyu daha iyi kullanıyor. Ziyech, Tete, Zaha, Davinson, Kaan kenarda bekliyor. Fenerbahçe'de de kaliteli futbolcular var ama sakatlıklardan gözünü açamıyor. İsmail Kartal Olympiakos maçından sonra Fred ve İsmail için 25 dakika oynayabilecek fizik kapasiteleri var dedi sonra Karagümrük maçında 90 dakika oynattı, bu futbolcular 3 günde yüzde yüze gelemez herhalde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN