Altay Bayındır'dan Fenerbahçelileri üzecek transfer: Ezeli rakibine gidiyor! Premier Lig'den Süper Lig'e dönüyor

Altay Bayındır'dan Fenerbahçelileri üzecek transfer: Ezeli rakibine gidiyor! Premier Lig'den Süper Lig'e dönüyor

Manchester United formasıyla yalnızca bir resmi maça çıkabilen Altay Bayındır'ın Süper Lig'de eski takımı Fenerbahçe'nin ezeli rakibine transfer olacağı iddiası sarı-lacivertli taraftarları hem şaşırttı, hem sinirlendirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz devinde Andre Onana'nın gerisinde kaldı ve istediğini bulamadı.

ALTAY BAYINDIR HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Medyaradar'da yer alan habere göre, Manchester United formasıyla yalnızca bir resmi maça çıkabilen Altay Bayındır için İngiliz basınının ortaya attığı iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Trabzonspor'un, Manchester United'da istediği süreleri bulamayan Altay Bayındır ile görüştüğü ve Fenerbahçe'nin eski kaptanıyla prensip anlaşmasına vardığı yazıldı.

ALTAY BAYINDIR'IN PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

İngiltere'de mutsuz olan ve kariyerinin bu döneminde yeniden as kaleci olmak isteyen Altay Bayındır'ın, Uğurcan Çakır'ın yerine önümüzdeki sezon Trabzonspor'un kalesini koruyacağı iddia edildi. Haberde ayrıca Altay Bayındır'ın bordo-mavili ekibe dört yıllık imza atacağı ayrıntısına da yer verildi.

10 milyon euro piyasa değeri bulunan Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla bir kez Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN