18 Temmuz'da yapılacak TFF Başkanlık seçiminde ilk aday belli oldu! TFF'ye sürpriz aday...

18 Temmuz'da yapılacak TFF Başkanlık seçiminde ilk aday belli oldu! TFF'ye sürpriz aday...

18 Temmuz'da yapılacak TFF Başkanlık seçimine sayılı günler kala hangi isimlerin başkanlık için yarışacağı merak konusu olurken seçim için ilk aday belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), seçim kararı almasının ardından hangi isimlerin adaylık için yarışacağı merak konusu oldu. Seçimlere her geçen gün biraz daha yaklaşılırken ilk aday belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde TFF'den yapılan açıklamada 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tarihleri göz önüne alınarak 18 Temmuz'da seçime gidileceği açıklanmıştı. TFF'nin bu açıklaması sonrasında hangi isimlerin başkanlık için yarışacağı merak konusu oldu.

Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeniden aday olup olmama konusunda henüz karar vermezken başkanlık için ilk aday belli oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Servet Yardımcı TFF seçimlerinde aday olma kararı aldı.

Yardımcı'nın adaylığını kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Cemil Kazancı'nın TFF Yönetim Kurulu'nda 'Başkanvekili' olarak Servet Yardımcı'nın listesinde yer alabileceğini belirten Sabuncuoğlu ayrıca Büyükekşi hakkında "Hala kararını vermedi, aday olmayı çok istiyor ama bu konjektörde ve ortamda zor." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN