Sosyetik Gelin oyuncuları kimler? Sosyetik Gelin konusu ne? Düğünden kaçan zengin kızın köyde biten eğlenceli macerası

Sosyetik Gelin oyuncuları kimler? Sosyetik Gelin konusu ne? Düğünden kaçan zengin kızın köyde biten eğlenceli macerası

Sosyetik Gelin filminin konusu nedir? Sosyetik Gelin oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Fox TV'nin için çekilen ve başrollerinde Gizem Karaca ve Barış Murat Yağcı'nın yer aldığı televizyon filmi 'Sosyetik Gelin'in komik hikayesi izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

'Sosyetik Gelin filminin oyuncuları kimler?', 'Sosyetik Gelin konusu ne?' sorularının yanıtlarını internette araştırılıyor. Dizi yapım şirketleri, corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığı dolayısıyla çekimlerine ara verdi. Televizyon kanalları, ekranların lokomotofi olan dizilerin yokluğunda çareyi yerli ve yabancı filmler yayınlamakta buldu. Bu akşam Fox TV'de 'Yasak Elma' dizisinin yerine yayınlanacak 'Sosyetik Gelin' adlı romantik komedi filmi merak konusu oldu. Peki, 'Sosyetik Gelin ne zaman ve nerede çekildi?', 'Sosyetik Gelin izle' detaylarını KARAR.com okurları için derledik...

SOSYETİK GELİN FRAGMANI

SOSYETİK GELİN İZLE

Romantik komedi türündeki 'Sosyetik Gelin' filmini Fox Play üzerinden ücretsiz izlemek için BURAYA tıklayın. Fox TV canlı yayını için BURAYA tıklayın. Sosyetik Gelin, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 20.30'da Fox TV'de yayınlanıyor.

SOSYETİK GELİN NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

2018'de yılında çekilen televizyon filmi olarak çekilen ve beyazperdede vizyona girmeyen Sosyetik Gelin filminin IMDB puanı ise 10 üzerinden 5.6 olarak gerçekleşti.

SOSYETİK GELİN KONUSU NEDİR?

Selin, zengin bir ailenin şımarık kızıdır. Ailenin tek çocuğu olarak adeta paraya boğulan Selin'in herkesi imrendiren bu hayatı bir anda tepe taklak olur. Zira Selin'in babası Zeki çocukluk arkadaşı ve rakibi Kadir tarafından dolandırılır. Kadir, oğluna kızı Selin'i vermezse her şeyi kaybetmekle tehdit eder.

Selin istemediği bir evliliği kabul etmek zorunda kalır ama Selin daha 23 yaşındadır ve Murat ile evlenmeye hiç niyeti yoktur. Selin planını yapar ve düğün gününe kadar ses çıkarmaz. Sonunda Selin gelinlikle düğünden kaçar. Selin otogardan bir otobüse biner ve bilmediği bir yere doğru yola çıkar. Otobüs Ege'ye gitmektedir ve Selin otobüste aynı koltuğu paylaştığı Asiye'ye başına gelenleri anlatır. Asiye'nin de durumu Selin'den farksızdır. O da hiç tanımadığı akrabaların yanına zorla gönderilmektedir. Asiye, Selin'e kendi yerine geçmeyi teklif eder.

Selin bu teklifi kabul eder ve ikili kıyafetleri değiştirir. Selin bir anda kendini büyük bir ailenin içinde bulur. Gerçekler farklıdır Asiye'ye bu aile müstakbel gelinleri olarak bakar. Asiye'nin yerine geçen Selin'in başı büyük derttedir. Zira Asiye'nin beşik kertmesi Demir de Murat'tan farksızdır ve ondan hiç hoşlanmamıştır.

SOSYETİK GELİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Sihirli Perde'nin üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Yenidoğan yazdığı, yönetmenliğini Ayhan Özdemir ve Zeynep Korkmaz'ın yaptığı Sosyetik Gelin filminin oyuncu kadrosunda; Gizem Karaca (Selin), Barış Murat Yağcı (Demir), Yavuz Topoyan (Mevlüt), Barış Kıralioğlu (Rasim), Sultan Köroğlu Kılıç (Mecbure), Ayşen Sezerel (Hayriye), Levent Çimen (Korkut) gibi isimler yer alıyor.

SOSYETİK GELİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Sosyetik Gelin filminin çekimleri, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

SOSYETİK GELİN AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN