Son dakika! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel atamaları 15-22 Mayıs'ta

Son dakika! Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel atamaları 15-22 Mayıs'ta

Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanlığı'na personel atamaları 15-22 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli "2 bin 153 kadroya ilişkin atamalar 15-22 Mayıs'ta ÖSYM üzerinden yapılacak" açıklaması yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, daha önce Bakanlığa alınacağı belirtilen 2 bin 153 kadroya ilişkin atamaların 15-22 Mayıs'ta ÖSYM üzerinden yapılacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Pakdemirli, Orman, Devlet Su İşleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar, Meteoroloji genel müdürlüklerine bağlı bölge müdürleriyle video konferans aracılığıyla toplantı yaptı.

790 VETERİNER HEKİM ALINACAK

Pakdemirli, toplantıda "Bakanlığa daha önce alınacağı belirtilen 2 bin 153 kadroya ilişkin atamalar 15-22 Mayıs'ta ÖSYM üzerinden yapılacak." ifadesini kullandı.

Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti: "Bu tarihlerde 790 veteriner hekim, 699 ziraat mühendisi, 363 gıda mühendisi, 101 su ürünleri mühendisi, 11 veteriner sağlık teknikeri ile 189 ziraat teknikeri ataması yapacağız. Büyük merakla bu haberi bekleyen gençlerimize hayırlı olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN