Son dakika! Rusya'da binada büyük patlama!

Son dakika! Rusya'da binada büyük patlama!

Son dakika haberi... Rusya'nın başkenti Moskova'nın doğusundaki bir kasabada gaz sızıntısı nedeniyle patlamada meydana geldi, patlamada bir bina çöktü. Enkaz altında ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'nın doğusundaki bir kasabada gaz sızıntısı nedeniyle patlamada meydana geldi, patlamada bir bina çöktü. Enkaz altında ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.

Rus medyasına yansıyan haberlere göre, patlama Moskova’ya 80 kilometre mesafedeki 118 bin nüfuslu Orekhovo-Zuyevo kasabasında öğleden sonra meydana geldi.

Sosyal medyaya yansıyan fotoğraf ve videolarda, bir apartmanın yerle bir olduğu görülüyor.

Acil Durumlar Bakanlığı, patlamanın 3'üncü katta yaşanan gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Patlamada hayatını kaybedenlerin ve yaralananların olduğu bildiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN