İstanbul'da bugün metroya binecekler dikkat! Metro İstanbul duyurdu: O hatlarda bakım çalışması var

İstanbul'da bugün metroya binecekler dikkat! Metro İstanbul duyurdu: O hatlarda bakım çalışması var

İstanbul'da metro hattında yapılan bakım çalışması nedeniyle o duraklarda metro seferleri olmayacak. Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. O hatlarda bakım çalışması var, 15 dakikada bir ring seferleri olacak...

İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Merkez metro hattında zorunlu bakım çalışmaları yapılacağı için Üsküdar ve Altunizade istasyonları arasında geçici bir düzenleme yapıldı. Metro İstanbul'dan yapılan duyuruya göre, bakım çalışmaları nedeniyle 23 Nisan Salı günü, Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında yaklaşık 15 dakika aralıklarla İETT otobüsleriyle ring seferleri düzenlenecek. Ancak Altunizade-Samandıra Merkez istasyonları arasında normal sefer tarifesi uygulanacak.

15 DAKİKADA BİR RİNG SEFERLERİ DÜZENLENECEK

Metro İstanbul paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Zorunlu bakım çalışmaları nedeni ile 23 Nisan Salı günü M5 Hattı Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında yaklaşık 15 dakika aralıklarla mekik seferleri yapılacaktır. Altuniza-Samandıra merkez istasyonları arasında normal sefer tarifesi uygulanacaktır.

Yolcularımızın Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında oluşabilecek yoğunluk ve beklemelerde etkilenmeleri için;

-Üsküdar İstasyonu 1 numaralı girişin karşısında, sahil tarafında bulunan İETT durağından Altunizade yönüne,

-Altunizade İstasyonu’ndan 6 numaralı girişin yanında bulunan İETT durağından Üsküdar yönüne, ücretsiz İETT ring seferleri düzenlenecektir.

Yolcularımız alternatif olarak bu otobüsleri kullanarak istasyonlardaki yoğunluktan etkilenmeden ulaşım sağlayabileceklerdir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN