İnşaat iskelesinin çökme: Ölü ve yaralılar var

İnşaat iskelesinin çökme: Ölü ve yaralılar var

Gaziantep'in merkezinde bulunan bir inşaat alanında meydana gelen feci olayda, bir iskele çökerek 1 işçinin hayatını kaybetmesine ve 2 işçinin de yaralanmasına sebep oldu.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir inşaatta meydana gelen olayda, bir iskele çökerek 1 işçinin hayatını kaybetmesine ve 2 işçinin yaralanmasına neden oldu.

Olayın detaylarına göre, merkezde bulunan bir inşaatın tahta iskelesi, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı göçük yaşadı. İşçilerin çalıştığı sırada meydana gelen bu göçük sonucu, iskeleden bir işçi düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer yandan, göçükten etkilenen ve yaralanan 2 işçi ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN