İkinci bir Esenyurt vahşetine ramak kala... Satır, sopa ve bıçaklarla dükkan bastılar

Esenyurt'taki tekel vahşetinin üzerinden çok zaman geçmeden bu kez Gaziantep'te dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Park kavgası nedeniyle kavga ettikleri esnafın dükkanını basan yedi kişi ortalığı savaş alanına çevirdi. Ellerinde satır, sopa ve bıçaklarla saldıran şahısların o anları anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

İki kişinin ölümüyle sonuçlanan Esenyurt'taki tekel bayii vahşetinin üzerinden çok geçmeden bu kez Gaziantep benzer olaylara sahne oldu.

Şahinbey ilçesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir motosiklet sürücüsü cadde üzerindeki dükkanın önüne motoru park etmek isterken kendisini uyaran yabancı uyruklu esnafla tartıştı.

SATIR DARBESİYLE YARALANDI

Tartışma sonrası olay yerinden ayrılan motosiklet sürücüsü, 7 kişiyle tekrar gelerek, esnafın dükkanını bastı. Bıçak, sopa ve satırla olay yerine gelen saldırganlar, tehditler savurdukları iş yeri sahiplerine saldırdı.

Tarafları ayırmak isteyen çevredeki vatandaşlardan 2’si çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşlardan birinin koluna aldığı satır darbesi ile yaralandığı öğrenildi. Olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.