Hayvana şiddet bitmiyor: Eline tüfeği aldı köpeklere ateş açtı!

Hayvana şiddet bitmiyor: Eline tüfeği aldı köpeklere ateş açtı!

Hayvana yönelik şiddet artarak devam ederken bu şiddete bir çözüm bulunmuyor. İstanbul Arnavutköy'de bir şahsın sokak ortasında duran iki köpeğe av tüfeğiyle ateş açtığı görüntüler dehşet saçtı. Başka bir vatandaşın kamerasına yansıyan o anlarda şahsın köpeklere defalarca ateş ettiği, bir kişinin ise ateş eden şahsı izlediği görüldü.

Hemen hemen her gün hayvanlara yönelik şiddet haberleri geliyor ve birçok hayvan acımasızca katlediliyor. Bu şiddetin karşısında herhangi bir önlem alınmazken son olarak Arnavutköy’de bir şahıs, kendi halinde duran iki köpeğe av tüfeğiyle ateş etti. Dehşete düşüren anları bir başka vatandaş cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

BİR KÖPEĞİ YARALADI DİĞERİNE DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi’nde dün saat 14.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs sokak ortasında kendi halinde duran 2 köpeğe av tüfeğiyle ateş açtı. Bir tanesini yaralayan adam diğer kaçan köpeği öldürmek için defalarca ateş etti. Yaşananlar bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, vicdansız adamın köpeklere defalarca ateş ettiği bir kişinin ise ateş eden şahsı izlediği görüldü.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Sokak ortasında av tüfeğiyle köpekleri öldürmeye çalışan ve ismi henüz öğrenilemeyen şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin av tüfeğine ise el konulduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN