Belediye ucuz sebze meyve için tanzim satış noktaları açmayı planlıyor

Belediye ucuz sebze meyve için tanzim satış noktaları açmayı planlıyor

Giresun Belediyesi yaş sebze ve meyve hali yoğun çalışıyor. Şehrin sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan hale, üretici bölgelerden gelen ürünler manav, market ve seyyar satıcılar tarafından alınarak satışa sunuluyor.

Müdürlük tarafından bilgilendirme ve kontrol gerçekleştirilip, satıcıların bilinçlendirilmesine yönelik faaliyetler de yürütülüyor.

Ayrıca, giriş ve çıkış ünitesi vasıtasıyla araçlar ve gelen ürünler takibe alınıp, kontrolleri yapılıyor.

Diğer yandan, Hal Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Hal Müdürlüğümüzde denetim ve kontrollerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Ayrıca, halkımızın ucuz sebze meyve alabilmesi için şehrimizin belli yerlerine belediye olarak meyve ve sebze tanzim satış yerleri açmayı planlıyoruz. Amacımız annelerimiz, babalarımız, evlerine ucuz fiyattan meyve sebze alsın. Emeklilerimiz alışveriş yaparken, meyve sebzeyi tane işi değil, kilo işi alabilsin.” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN