AVM tavanında alev alan avize, zemine düştü

AVM tavanında alev alan avize, zemine düştü

Yalova'da bir alışveriş merkezinin tavanında bulunan devasa bir avize, elektrik kontağı nedeniyle aniden alevler saçarak yere düştü. Olayda şans eseri ölen veya yaralanan kimse olmadı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Süleymanbey Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. AVM'nin 2. katında bulunan dev bir avize, elektrik kontağı nedeniyle alevler saçarak yere düştü.

Olayda şans eseri ölen veya yaralanan kimse olmadı. Yangın, güvenlik görevlileri tarafından kısa sürede söndürüldü. Alevler alevler avizenin düşmesi anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde, avizenin alev topuna dönüşerek yere düştüğü ve etrafa panik yarattığı görülüyor.

Alışveriş merkezi yetkilileri, olayla ilgili inceleme başlattıklarını ve gerekli yasal işlemleri yapacaklarını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN