Antalya’da servis aracı devrildi: 19 yaralı

Antalya’da servis aracı devrildi: 19 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin personellerini taşıyan servis aracı devrildi. Kaza sonucunda servisin içindeki 19 yolcu yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otelin personellerini taşıyan servis midibüsü devrilerek 19 kişinin yaralanmasına neden oldu.

9089743.jpg

Olay, Orta Mahalle D-400 Karayolu Gedik kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Midibüs, Osman Ali Kaplan yönetimindeki 07 C 82562 plakalı araç, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra refüjde bulunan bariyerlere, direklere ve ağaçlara çarparak durabildi.

9089745.jpg

İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Kazada yaralanan 19 otel personeli ambulanslarla ilçedeki hastanelere sevk edilirken, araç sürücüsü ise yara almadan kurtuldu.

9089746.jpg

Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Kazanın trafiği etkilemesi üzerine, yoldan kaldırılmasıyla birlikte ulaşım normale döndü. Konuyla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

9089749.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN