Seba’dan Emirgan’a 100 milyonluk proje

Seba’dan Emirgan’a 100 milyonluk proje

Sektörde yaklaşık 30 yıla dayanan tecrübesini yepyeni projelere taşıyan Seba İnşaat, şimdi de Emirgan’da ‘Emirgan Apartmentsby Seba’ adında 100 milyonluk yeni bir projeye imza atıyor.

DENİZHAN KOÇ/İSTANBUL

Bugüne kadar ağırlıklı olarak, İstanbul’un İstinye, Etiler, Ulus ve Ayazağa gibi en değerli bölgelerinde nitelikli konut ve ofis projelerine imza atan Seba İnşaat, bu deneyimini şimdi de yeni projesi; ‘Emirgan Apartmentsby Seba’ ile Boğaz’a taşıyor.1.957 metrekare arsa alanı, 8 bin metrekare de inşaat alanına sahip ‘Emirgan Apartmentsby Seba’ projesi, toplam 53 daire ve 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 1+1,2+1, 3+1 şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı projede, ayrıca 1+1, 2+1 asma katlı loft ve teraslı çatı daire tipleri de bulunuyor. Projedeki, dairelerin büyüklükleri brüt olarak 50 ila 257 metrekare arasında değişiyor. ‘Emirgan Apartmentsby Seba’ Emirgan Korusu’na 300 metre, Boğaz’a ise 1 kilometre mesafede yer alıyor.Projede; kapalı otopark alanı, kapalı havuz, spor salonu, sokak konsepti ile tasarlanmış iç avluya bakan holler ve bu iç avluda yeşillikler içerisinde bir de kafe yer alıyor. Önümüzdeki Eylül ayının sonunda teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı da 20 bin TL.

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Engin Keçeli, özellikle konumu itibariyle çok özel bir projeye imza attıklarını söyledi. Keçeli, “En son, Cendere Vadisi’nde tamamladığımız Seba Flats ve Bulgurlu’da başladığımız Seba Hayat projesinin ardından, 100 milyon TL tutarında bir yatırım bedeli ile Emirgan projemize başladık. Emirgan Apartmentsby Seba, iç mimarisi, loft daireleri ve boğaz manzarası ile özel bir proje. Önümüzdeki dönemde, bölgeye yeni yatırımlar yapma konusunda hazırlıklarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

TEDBİRLER HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, konutta asgari peşinatın yüzde 10’a düşürülmesinin, peşinatını tamamlayamadığı için konut alımını ertelemek zorunda kalan önemli bir kesimi harekete geçireceğini bildirdi. Yetgin, “Koronavirüs salgınının önüne geçmek ve ekonomik riskleri en aza indirmek için alınan bu önlemlerin gerçekten hayati önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN