Limon suyu deyip geçmeyin! Faydalarını duyan mutfağa koşacak! Doğal C vitamini arayanlar bardak bardak içiyor…

Limon suyu deyip geçmeyin! Faydalarını duyan mutfağa koşacak! Doğal C vitamini arayanlar bardak bardak içiyor…

Limon suyunun faydalarını duyanlar koşarak mutfağa gidip suyunu sıkmaya başlayacak. Saç sağlığından cilt sağlığına kadar neredeyse her alanda vücudu koruyor. İşte limon suyunun sağlığa faydaları…

Limonun insan sağlığı üzerindeki faydaları bilinirken son zamanlarda oldukça popüler hale gelen limon suyu içme durumu sağlığa birçok farklı etki sağlıyor. Doğal şekilde yapılmış yani limonların sıkılıp tüketildiği limon suyu doğal C vitamini arayanlar için resmen bir nimet. Limon suyunun faydaları saymakla bitmezken bu faydaları öğrenen koşa koşa limon suyu sıkmaya gidecek. İşte detaylar…

yeni-proje-1-003.jpg

LİMON SUYUNUN FAYDALARI

Herkesin bildiği üzere limon tam bir c vitamini deposudur. Bu yönüyle mucizevi faydalara yol açarken, bir de suyunun tüketilmesiyle çok daha güzel etkiler sağlıyor. Öyle ki limonlu su içmek sağlık açısından mucizevi bir kaynak olarak görülüyor.

yeni-proje-2-006.jpg

C vitamini bağışıklık sistemine kuvvetlendirir iken önemli antioksidanlar barındırdığı için insan vücudunu hastalıklara karşı koruma altına alır. Bunun yanı sıra düzenli şekilde limon suyu içmek sindirim sistemini desteklerken daha düzenli çalışmasına katkı sağlar. Bu sayede vücutta oluşan şişkinlik azalır ve kabızlık önlenir.

yeni-proje-3-006.jpg

Vücudu alkali hale getirme özelliğine sahip olan limon suyu iltihaplanmaları azaltır ve birçok sağlık problemini önler. Tüm bunların yanı sıra düzenli tüketilen limon suyu cilt sağlığını iyileştirir ve cilde güzel bir parlaklık verir. Yine içerisindeki antioksidan özellikler sayesinde cildin genç kalmasına da yardım eder.

Limon suyu tüketimi diyet listelerinde de sık sık görülür. Çünkü limon suyu vücudu temizlerken toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve vücut enerji seviyesini artırır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN