Sağlık Bilimleri Üniversitesi 240 öğretim üyesi başvuru şartları belli oldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 240 öğretim üyesi başvuru şartları belli oldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 240 öğretim üyesi alacağını duyurdu. 20 Mayıs tarihi itibarıyla yayılan ilanda birçok alanda olmak üzere toplamda 240 öğretim üyesi başvuru şartları paylaşıldı. 

Profesör, doçent, doktor kadrosu için ayrı ayrı yayınlanan Sağlık Bilimleri Üniversitesi 240 öğretim üyesi ilanı için başvuruların bireysel olarak üniversiteye yapılması istendi. Öte yandan birden fazla ilana başvurusu bulunan adayların başvurusunun ilan edileceği kaydedildi…

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ 240 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Üniversitenin aşağıda belirtilen birimlerine, 02.11.2018 tarih ve 30583 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik hükümleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacağı kaydedildi. İlan kadrolarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz olarak değerlendirilecek.

Doçent kadrosu daimi statüde olup başvuracak adayların Başvuru Formuna, Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi (Noter tasdikli) ile başvuru formunda istenen diğer belgelere bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet CD ya da taşınabilir belleği (USB) ekleyerek hazırladıkları dosya ile ilanın yayım tarihi itibarıyla 15 gün içinde Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsi olarak başvuru yapmaları gerekiyor.

Profesör kadrosu daimi statüde olup başvuracak adayların “Başlıca Araştırma Eserini” paylaşıldığı Başvuru Formu, Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi (Noter tasdikli) ile başvuru formunda istenen diğer belgelere bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 6 (Altı) adet CD veya taşınabilir belleği (USB) ekleyerek hazırladıkları dosya ile ilanın yayım tarihi itibarıyla 15 gün içerisinde Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsi olarak başvurmaları gerekiyor.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların Başvuru Formuna, Özgeçmiş, Doktora Belgesi (Noter tasdikli) ile başvuru formunda istenen diğer belgelere bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet CD veya taşınabilir belleği (USB) ekleyerek hazırladıkları dosya ile ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde SUAM kadroları için Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına; diğer Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili birimlere şahsi olarak başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Diğer Açıklamalar ve Önemli Hususlar

- Yurtdışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından denkliğinin onaylandığını gösterir belgenin aslının ya da onaylı suretinin istenen belgelere eklenmesi gerekiyor.

- Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde özel koşulları taşıdığı yalnızca bir ilana başvuruda bulunabilir. Birden fazla ilana başvurusu olan ve bunun tespiti yapılan adayların başvuruları iptal ediliyor.

- Başvuran adayların şartlarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması durumunda atamaları yapılmayacak ya da iptal edilecektir.

- Öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adayların aranan şartlara uyup uymadığı Rektörlük ve ilgili birimlerle oluşturulacak "Ön İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu”nca ön incelemeye alınacak olup bu incelemenin ardından aranan şartları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecek.

- Yabancı dille eğitim yapılan birimlere yapılan başvurularda Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretim ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğ'in ilgili maddeleri gereğince asgari koşullarını sağlanmış olması gerekmektedir.

- (SUAM: Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi )

NOT: Üniversitenin kadrolarına atanan öğretim üyelerinin üniversitenin ihtiyaçları kapsamında Rektörlük tarafından uygun görülen yurt içi ve yurt dışı birimlerinde 2 sene boyunca görevlendirilebileceği bildirildi.

İLANLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN