Rüştü Reçber'in eşi efsane kalecinin son durumunu açıkladı

Rüştü Reçber'in eşi efsane kalecinin son durumunu açıkladı

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili konuşan eşi Işıl Reçber, "Ateşi düştü, gelişmeler iyi yönde. Virüs doğrudan ciğerlerine inmiş. Tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor" dedi.

Türk futbolunun efsane kalecisi Rüştü Reçber'in koronavirüs tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Eşi Işıl Reçber, efsane kalecinin sağlık durumuna dair bilgiler verdi.

İnsan sağlığını tehdit eden ve henüz ilacı dahi bulunmayan koronavirüs, ülkemizi de es geçmedi. Gün geçtikçe artan vaka sayısına spor dünyasından da isimler yakalandı.

Fenerbahçe basketbol ve futbol takımlarının ardından Galatasaray da nasibini aldı bu hastalıktan... Yönetimden Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, bu virüse yakalanırken teknik direktör Fatih Terim de hastalıktan kaçamadı...

Günay, Albayrak ve Terim; hastalıkla girdikleri savaştan galip çıkarken virüs bir başka efsane sporcuda belirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kalesini koruyan Rüştü Reçber'de de koronavirüs tespit edildi.

Hastaneye kaldırılan Rüştü'nün tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

Asist Analiz'in ulaştığı Işıl Reçber, eşinin ateşinin kontrol altına alındığı belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hala yoğun bakımda... Tedavisine devam ediliyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN