Recep İvedik 3 konusu ne? Recep İvedik 3 oyuncuları kimler? Recep İvedik 3 izle

Recep İvedik 3 konusu ne? Recep İvedik 3 oyuncuları kimler? Recep İvedik 3 izle

Recep İvedik 3 oyuncuları kimdir? Recep İvedik 3 nasıl izlenir? sorularının yanıtlarına haberimizde yer verdik. Komedyen Şahan Gökbakar'ın eski programlarında yayınladığı skeçlerinde yer verdiği Recep İvedik tiplemesinden yola çıkarak beyazperdeye uarladığı film serisi Kanal D'de ekrana gelmeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak Recep İvedik 3 ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Recep İvedik 3 konusu nedir? Recep İvedik 3 ne zaman çekildi? İşte detaylar...

'Recep İvedik 3 konusu ne?', 'Recep İvedik 3 nerede çekildi?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığı dolayısıyla durdurulan dizi çekimleri nedeniyle televizyon kanalları izleyiciyi kaybetmemek amacıyla yerli ve yabancı popüler sinema filmlerini ekranlara taşıyor. Kanal D'de bu akşam saat 20.15'te 'Zalim İstanbul' dizisinin yerine, Şahan Gökbakar'ın komedi filmi 'Recep İvedik 3' yayınlanacak. Film hakkındaki detayları merak eden sosyal medya kullanıcıları, 'Recep İvedik 3 oyuncuları kimler?', 'Recep İvedik 3 konusu nedir?', 'Recep İvedik kimdir?' sorularının yanıtlarını merak etti. 'Recep İvedik 3 izle' detaylarını KARAR.com okurları için derledik...

RECEP İVEDİK 3 FRAGMANI

RECEP İVEDİK 3 İZLE

Komedi filmi 'Recep İvedik 3' filmini Netflix üzerinden izlemek için BURAYA, Google Play üzerinden izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Kanal D canlı yayını için BURAYA tıklayın. Recep İvedik 3 filmi, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 20.15'te Kanal D'de ekrana gelecek.

RECEP İVEDİK 3 SİNEMADA KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

12 Şubat 2010'da vizyona giren Recep İvedik 3 filmi, sinema salonlarında 3 milyon 326 bin 84 kişi tarafından izlendi. Recep İvedik 3'ün IMDB puanı ise 10 üzerinden 4 olarak gerçekleşti.

RECEP İVEDİK 3 KONUSU NE?

Şahan Gökbakar'ın halk kitlelerinde adeta infial yaratan fenomen tiplemesi Recep İvedik'in yıkıcı maceraları, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3, Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.

RECEP İVEDİK 3 OYUNCULARI KİMLER?

Aksoy Yapım ve Özen Film'in hayata geçirdiği, senaryosunu Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı Recep İvedik 3 filminin oyuncu kadrosunda; Şahan Gökbakar, Zeynep Çamcı, Sevim Yatlılar, Mehmet Yumurtacı, Volkan Cal, Deniz Bozkurt, Murat Mahmutyazıcıoğlu, Oktay Dener, Vahdet Çakar, Mehmet Önder, Dilara Yüzer, Aslı Nişancı, Turgut Tunçalp, Fatma Edizer, Başar Doğusoy, Bekir Tosun gibi isimler yer alıyor.

RECEP İVEDİK 3 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Recep İvedik 3'nin çekimleri, İstanbul'u çeşitli ilçe ve semtlerinde gerçekleştirildi.

RECEP İVEDİK KİMDİR?

Recep İvedik, komedyen Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı kurgusal bir karakterdir. Karakterin hikayesi, 'Dikkat Şahan Çıkabilir' programının yönetmeni ve yazarlarından Alper Mestçi'nin Milliyet gazetesinde, mizah köşesinde yazdığı Recep Göngör isimli kurgusal karaktere dayanır. Recep İvedik ismiyle ilk kez, TV8'de Dikkat Şahan Çıkabilir programında, 'pencere önünde bira içen adam' olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Üst kat komşusu olan Halime hanım ile yaşadıklarıyla kurgusal haberlere konu olan Recep İvedik, kendi deyimiyle agresif, kompleksli; ama özünde de kedi gibi uysal bir insandır. Bira içmeyi çok seven Recep İvedik, aynı programda, 'Kim 500 Bin İstemez Ki?' adlı kurgusal yarışma programına katılmış ve yarışma sonunda büyük ödül olan 500 bin lirayı almaya hak kazanmış fakat paraya önem vermeyen biri olduğunu söyleyerek bu ödülü almaktan vazgeçmiş onun yerine yarışmanın sunucusuna Buradaki herkese benden bira ısmarla demiştir. Bu hareketiyle seyircilerin gönlünü fetheden Recep İvedik, NTV'deki 'Kime Diyorum Ben' programında Asena'nın sevgilisi olduğu iddia edilen kişi olarak karşımıza çıkmıştır. Ayrıca 21 Şubat 2008'de vizyona giren ve kendi ismini taşıyan filmin ana karakteridir. Recep İvedik karakteri aslen Karslıdır. Mesleği 'camın önünde oturmak' olan Recep İvedik, dağınık siyah saçları, dört aydan az giymediği turuncu gömleği, ağzındaki sigara izmariti ve omzundaki sigara külleriyle dikkat çekici bir karakter olarak akıllarda kalmıştır.

RECEP İVEDİK 3 AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN