Radyo camiasının acı kaybı: Levent Ünsal yaşamını yitirdi

Radyo camiasının acı kaybı: Levent Ünsal yaşamını yitirdi

Radyo camiasının tanınan isimlerinden biri olan, aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapan Levent Ünsal kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dizilerde, filmlerde ve reklamlarda oyunculuk deneyimi de olan 55 yaşındaki ünlü ismin vefatı, yakınlarını yasa boğdu.

Ünlü radyocu Levent Ünsal hayatını yaşamını yitirdi... İstanbul'daki evinde kalp krizi geçiren 55 yaşındaki Ünsal'ın ani kaybı, sevenlerini şoke etti.

1992 yılında Kent FM'de radyoculuğa başlayan Levent Ünsal, Hür FM, Best FM, Radyo N101, NTV Radyo gibi radyolarda dinleyenlerin kulaklarında yer edindi. Televizyon ekranlarında da boy gösteren ünlü isim, ATV'de Çürük Elma, TGRT'de Tek mi Çift mi? gibi reality programlarının yanı sıra birçok dizi ve filmlerde rol aldı.

Medyanın tecrübeli ismi Levent Ünsal'ın ölüm haberini alan meslektaşları da üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Başsağlığı mesajlarından bazıları şu şekilde:

* Ceyhun Yılmaz

"Kardeş... Sende patavat eksiği var” derdi bana. Ustamız , radyodaki müdürümüz ağabeyimiz Mekteb-i Sultani ve ortaoyuncuların kaliteli öğrencisi-eğiticisi... Ruhun şad olsun Levent Ünsal

* Nihat Sırdar

Levent Ünsal abimizi, can dostumuzu kalp krizi yüzünden kaybettiğimizi az önce öğrendim. Tarif etmek mümkün değil acımı. Sadece ahhhh demek geçiyor içimden. Ahh be abi...

* Yekta Kopan

Ah Levent, canım Levent! Olur mu hiç böyle... Çok üzgünüm, başımız sağ olsun! #LeventÜnsal

* Rıza Esendemir

Gerçekten inanılır gibi değil... Levent Ünsal'ı kaybettik... Nurlar içinde uyu değerli abicim...

* Sunay Akın

Dostum, tiyatro sanatçısı, radyocu Levent Ünsal ayrıldı aramızdan... Tanıdığım en aydın, en temiz kalpli, en güzel insanlardan biriydi... Ruhun şad olsun canım kardeşim...

* Güçlü Mete

Canım ağabeyim Levent Ünsal'ı kaybettik. Hala inanamıyorum. Nur içinde, huzurla yat. Seni ve sesini Kafa Radyo'da yaşatmaya devam edeceğiz. Sana bir yemek sözüm vardı be abi...

* Cem Arslan

Başımız sağolsun... Sektörün önemli bir ismini kaybettik... Mekanın cennet olsun usta... Levent Ünsal

* Selen Öztürk

Ahh Levent... Çok üzüldüm... Çok erken... Oyuncu, seslendirme sanatçısı dostum Levent Ünsal'ı kaybetmişiz... Ailesine sonsuz sabır diliyorum... Nurlar içinde uyu Levent Ünsal

* Özgür Özgülgün

Ahhh canım abim... Güzel abim Levent Ünsal! Güle güle uğurlar olsun...

* Kafa Radyo

Türkiye radyoculuğunun ustalarından, tiyatrocu, seslendirme sanatçısı ama hepsinden önce abimiz, can dostumuz, ustamız Levent Ünsal'ı kaybettik. Ailesine sabır diliyoruz. Sesi, Kafa Radyo yayında oldukça bizimle olacak.

LEVENT ÜNSAL KİMDİR?

Levent Ünsal, 1965 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. 1983-2002 Yılları arasında Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda 20 oyunda görev aldı.

1992'de Türkiye'nin ilk konuşan radyo programcısı olarak Kent FM de radyoculuğa başladı. 1995'te Hür FM, 1997-2004 Best FM, 2004 yılından itibaren Radyo N101 ve NTV Radyo radyolarında değişik programlara imza attı.

Televizyonda Sessiz Gemi, Posta Arabası, Baykuşun Gördükleri, Yol Hikayeleri, L Cetveli,Monkey Show, Kelimatik gibi programları sundu. 1995 Satel TV'de L Cetveli isimli programı 450 kez hazırlayıp sundu. 1996'da ATV'de Çürük Elma, 1998'de TGRT'de Tek mi Çift mi? yarışmalarını sundu. Birçok televizyon dizisi ve reklamlarında yer aldı. Rus Gelin, Köşe Dönücü ve Pardon isimli sinema filmlerinde rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN