Özkan Uğur'dan öldü iddialarına yanıt: Maalesef beni gene öldürdüler

Özkan Uğur'dan öldü iddialarına yanıt: Maalesef beni gene öldürdüler

İkinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan MFÖ grubu solisti Özkan Uğur, sosyal medyada yayılan öldü haberlerine cevap vererek, "Maalesef beni gene öldürdüler. Allah'a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler" dedi.

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur ile ilgili asılsız bir iddia sosyal medyada dolaşmaya başladı.

2013 yılında yakalandığı lenf kanserini yenen, ancak bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlayan usta müzisyenin hayatını kaybettiği öne sürüldü. Özkan Uğur bu iddiaya sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"MAALESEF BENİ GENE ÖLDÜRDÜLER"

Usta müzisyen fotoğraf paylaşarak yaptığı açıklamada Uğur, "Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah'a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler." dedi.

Özkan Uğur geçtiğimiz günlerde Mazhar Alanson ve Fuat Güner ile birlikte "Maske tak" diyerek sevenlerine seslenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN