Ozan Kabak: Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok

Ozan Kabak: Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok

Schalke'nin genç savunmacısı Ozan Kabak, Galatasaray'a olan bağı nedeniyle, olası bir teklif halinde Fenerbahçe'de forma giymeyeceğini söyledi.

Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak, gazeteci Ayşe Arman'ın Instagram üzerinden yaptığı yayına konuk oldu. Kabak, takipçilerden gelen "Bir gün Fenerbahçe'de oynar mı?" sorusuna "Ben Galatasaraylıyım, bir gün Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok" yanıtını verdi.

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra 2019'da Stuttgart'a ve oradan Schalke'ye transfer olan 20 yaşındaki stoper, Almanya'ya uyum sağlamakta ilk etaplarda zorlandığını itiraf ederken "Almanya demek, problem demek. Taşındım, koltuk siparişi verdim, 12 haftada geldi koltuklarım. Allah'tan bir Türk buldum, bana numunelik eşya verdi. Almanların pratik zekası sıfır, 12 haftaysa, 12 hafta. Ne yazıyorsa o" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN