Olimpia Milano, Kalinic ve Datome için girişimde bulunacak

Olimpia Milano, Kalinic ve Datome için girişimde bulunacak

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden İtalyan ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan, önümüzdeki sezon için kadro çalışmalarını sürdürürken Fenerbahçe Beko'dan Nikola Kalinic ve Luigi Datome'yi kadrosuna katmak istiyor.

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden İtalyan ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan, önümüzdeki sezon bütçe anlamında EuroLeague'de en az sıkıntı yaşayacak takımlardan biri konumunda.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Olimpia Milano, bütçe anlamında sıkıntı yaşayabileceğini düşündüğü ekiplerdeki hedeflerine yönelmiş durumda. SuperBasket'in haberine göre Efes'in %30'luk bir kesintiye gitme ihtimali sonrası Milano ekibi, Chris Singleton'ı gündemine almıştı.

Fenerbahçe'nin de yarı yarıya bir küçülmeye gidebileceğini belirten SuperBasket, Milano'nun da bu doğrultuda Luigi Datome ve Nikola Kalinic'i kadrosuna katmak istediğini belirtti.

Ettore Messina yönetiminde yeni sezonda EuroLeague'de çok daha iddialı olmayı hedefleyen AX Armani Exchange Olimpia Milan, geçtiğimiz yaz aylarında da Fenerbahçe'nin İtalya oyuncusu Datome'yi kadrosuna katmak istemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN