Mersin'deki trafik kazasında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mersin'deki trafik kazasında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde 5 kişilik ailenin aracı kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada anne, baba ve 2 çocukları yaralanırken, 3 yaşındaki Buğra Bozkurt hayatını kaybetti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 3'ü çocuk 5 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, kontrolden çıkıp, refüje çarptı. Kazada Buğra Bozkurt (3) yaşamını yitirirken, anne ve babası ile 2 ağabeyi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde, Pozantı- Tarsus yolunun Damlama mevkisinde meydana geldi. Harun Bozkurt (38) yönetimindeki 55 PB 200 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, refüje çarptı.

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazada sürücü Harun Bozkurt ile araçtaki eşi Tuba Bozkurt (35), çocukları Buğra, Emir Ege (8) ve Eymen Efe (10) Bozkurt yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Bozkurt çifti ile 3 çocukları, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan aileden sağlık durumu ağır olan Buğra Bozkurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN