Deniz Türkali oyununun gelirini Gazzeli çocuklara bağışlıyor

Deniz Türkali oyununun gelirini Gazzeli çocuklara bağışlıyor

Deniz Türkali, “Yedi Yahudi Çocuk” adlı oyununun gelirini Gazze’deki çocuklara tıbbi yardım sağlamak için bağışlıyor. Ücretsiz olarak oynanan 15 dakikalık oyunu izlemek için, verilen bağış adresine bağışta bulunuluyor.

Usta sanatçı Deniz Türkali’nin tek kişilik yeni oyunu “Yedi Yahudi Çocuk” geçen pazartesi Tatavla Sahne’de prömiyerini gerçekleştirdi. Cary Churchill’ in yazdığı oyunun çevirisini ve yönetmenliğini Metin Balay yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; yazar Cary Churchill'in oyunun haklarını herhangi bir maddi kazanç talep etmeden bağış şartı ile verdiği öğrenildi.

HİÇ KİMSE KAZANÇ SAĞLAMIYOR

Gazze’deki çocuklara tıbbi yardım iletmek amacıyla ücretsiz olarak oynanan 15 dakika süren bu oyundan Deniz Türkali dahil hiç kimse kazanç sağlamıyor. İzleyiciler oyunun başında verilen bağış adresine bağışta bulunuyor.

Tiyatroseverlere duygusal dakikalar yaşatan oyunun gala gösterisinin sonunda başarılı oyuncu Deniz Türkali ayakta alkışlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN