Kim Kardashian'ın tanesi 8 dolar olan maskeleri 1 saat içinde tükendi

Kim Kardashian'ın tanesi 8 dolar olan maskeleri 1 saat içinde tükendi

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, koronavirüs ile mücadele kapsamında tanesi 8 dolar olan (yaklaşık 55 TL) maskeleri satışa sundu. Kardashian'ın markasına ait maskelerin 1 saat içinde tükendiği belirtildi. 

Reality show yıldızı Kim Kardashian'ın korse markası SKIMS, çeşitli cilt tonlarına uyacak şekilde tasarlanmış 5 nötr renk tonunda bir dizi tekrar kullanılabilir yüz maskesi üretti.

Her biri 8 dolara (yaklaşık 55 TL) mal olan maskeler, naylon ve tayt kumaşı karışımından üretildi.

BULAŞMA RİSKİNİ ORTADAN KALDIRMAYACAĞINI DOĞRULADI

Bu maskeler vücut sıvılarına maruz kalmayı azaltabilirken SKIMS, ürünlerinin Kovid-19 dahil virüslerin bulaşma riskini ortadan kaldırmayacağını doğruladı. SKIMS, gelecek hafta yeni bir maske grubunun piyasaya sunulacağını onayladı.

Açıklama, maskeler stokta tekrar hazır olduğunda bildirim almak için müşterileri bir “bekleme listesine” kaydolmaya yönlendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN