Kılıçdaroğlu'ndan 27 Mayıs mesajı: Darbecilerin vesayetini kabul etmiyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan 27 Mayıs mesajı: Darbecilerin vesayetini kabul etmiyoruz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Mayıs darbesini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kınadı.

Millet iradesi üzerinde ne askeri ne de sivil darbecilerin vesayetini kabul etmediklerinin altını çizen Kılıçdaroğlu, “Şunu bütün vatandaşlarımın bilmesini isterim. Darbe hukukunu tahkim edenlerin, güçlendirenlerin 'biz darbelere karşıyız' demeleri tam bir aldatmacadır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümüne ilişkin sosyal medya üzerinden mesaj yayınladı.

DARBECİLERİN VESAYETİNİ KABUL ETMİYORUZ

Mesajına, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile başlayan CHP lideri, “Millet iradesi üzerinde ne askeri ne de sivil darbecilerin vesayetini kabul etmiyoruz. 59 yıl önce kaybettiğimiz Menderes’i, Zorlu’yu ve Polatkan’ı rahmetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

DARBE HUKUKUNU TAHKİM EDENLERİN DARBELERE KARŞIYIZ DEMESİ ALDATMACA

Kılıçdaroğlu, mesajında, “Şunu bütün vatandaşlarımın bilmesini isterim. Darbe hukukunu tahkim edenlerin, güçlendirenlerin “biz darbelere karşıyız” demeleri tam bir aldatmacadır” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN