Denizde bir anda ortaya çıktılar: Görenler telefona sarıldı! O ilimizde böylesi ilk kez yaşandı

Deniz kıyısında vakit geçiren vatandaşlar, deniz yüzeyindeki hareketlenmeleri görünce o yöne doğru dikkatlice baktı. Hareketlenmenin nedenini anlayan vatandaşlar, cep telefonlarının kameralarını açarak o anları kaydetti. İşte detaylar...

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesi açıklarında denizde bir balık sürüsünün peşine düşen ve avlanan yunuslar, güzel görüntüler oluşturdu.

yalova-esenkoy-yunus-surusu-avlanirken-goruntulendi-1.jpg

DENİZDE GÖRSEL ŞÖLEN

Görüntüler Marmara Denizi'nin Esenköy açıklarında çekildi. 6-7 tane yunus balığının suya dalıp dalıp çıktıklarını fark eden vatandaşlar görsel bir şöleni izleme imkanı buldu.

yalova-esenkoy-yunus-surusu-avlanirken-goruntulendi-2.jpg

Yılın her mevsiminde belde açıklarında gözlemlenen yunusların sayısı bu kez şaşırttı. Marmara Denizi'nde bir balık sürüsünü Esenköy kıyılarında köşeye sıkıştırdığı tahmin edilen yunusların avlanması anbean görüntülendi.

yalova-esenkoy-yunus-surusu-avlanirken-goruntulendi-3.jpg

yalova-esenkoy-yunus-surusu-avlanirken-goruntulendi-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir