Banyodaki havalandırma kapağını açmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 'Bu kadarına da pes!' dedirtti

Banyosunun çok nemli ve rutubetli olmasından şikayetçi olan daire sahibi, havalandırma kapağını açmak isteyince gördükleri karşısında şaştı kaldı. İşte o anlar...

İnşaat maliyetleri attıkça müteahhitler masrafları kısmak için türlü türlü yöntemlere başvuruyor. Çimentodan çalan, kumdan çalan, demirden çalan, kaçak kat çıkan müteahhitten sonra bu kez 'havalandırma boşluğundan çalan' müteahhit "Pes" dedirtti.

5 ay önce inşa edilen apartmandan daire satın alarak yerleşen bir vatandaş, banyosundaki nem ve rutubetin bir türlü gitmemesi üzerine havalandırma penceresinin açık olup olmadığını kontrol etti.

muteahhit-banyoya-sahte-havalandirma-kapagi-takmis-2.jpg

MÜTEAHHİT SAHTE HAVALANDIRMA KAPAĞI YAPIŞTIRMIŞ

OdaTV'de yer alan habere göre, gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayan vatandaş, o anları videoya kaydederek sosyal medyada paylaştı. Apartmana havalandırma boşluğu yapmayan müteahhidin, banyodaki fayansın üzerine dekor olarak havalandırma kapağı yapıştırdığı ortaya çıktı.

O anlar, "Böyle müteahhitler oldukça daha çok ev yıkılır" yorumlarıyla gündem oldu.

muteahhit-banyoya-sahte-havalandirma-kapagi-takmis-1.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir