Nusret Kadınlar Günü'nde bedava mı? İşte kadınlara özel ücretsiz Nusret menüsü

Nusret Kadınlar Günü'nde bedava mı? İşte kadınlara özel ücretsiz Nusret menüsü

Et restoranı sahibi Nusret Gökçe'den 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel bir sürpriz geldi. Fenomen isim, saat 12.00-19.00 saatleri arasında belirli ürünlerin kadınlara ücretsiz olacağını duyurdu. İşte, Nusret Kadınlar Günü kampanyası detayları...

Dünyanın en ünlü et restoranının sahibi Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Nusret bu özel günde bütün kadınları bedava menüsü için restoranlarına davet etti.

Dünyanın pek çok ülkesinde restoranları olan Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından annesiyle birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaştı. Nusret bu fotoğrafla hem Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı hem de bütün kadınları 8 Mart'a özel bedava menüsü için restoranlarına davet etti.

KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL NUSRET ÜCRETSİZ MENÜ

Nusr-et Steak House'un sahibi Nusret Gökçe, 8 Mart 2020 günü saat 12.00-19.00 arasında 1 adet meşrubat, 1 adet lokum (kırmızı et) ve 1 adet baklavadan oluşan menünün kadınlara ücretsiz olduğunu duyurdu.

Lokum

Nusret Gökçe sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu benim annem. Eğer sen olmasaydın ben de olmazdım. Kalbimin derinliklerinden, yaptığın her şey için sana teşekkür ederim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için bütün kadınları öğlen saat 12.00 ile 19.00 arasında Nusr-et Steak House'a davet ediyorum. Bir meşrubat, bir adet lokum, bir baklava. Uluslararası Kadınlar Günü olsun"

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle annesiyle birlikte olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak bir not yazan fenomen Nusret Gökçe, Kadınlar Günü menüsü vereceklerini söyledi. Geçen yıl da Kadınlar Günü'nde restoranlarında kadınları ücretsiz olarak ağırlayan Nusret, aynı uygulamayı sürdüreceğini duyurdu. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN