Japonya'da ölü sayısı 77'ye yükseldi

Japonya'da ölü sayısı 77'ye yükseldi

Japonya'da 7 kişi daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkedeki can kaybı 77'ye yükseldi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs salgını, Japonya’da 7 can kaybına neden oldu. Japonya Sağlık Bakanlığı ve yerel hükümetlerin verilerine göre, ülkede virüs nedeniyle yaşanan can kayıplarının sayısı 77'ye yükseldi.

Daha önce karantinaya alınan Diamond Princess adlı geminin yolcularından hayatını kaybeden 11 kişi dışında, Japonya'nın farklı eyaletlerinden 66 ölüm vakası bildirildi.

VAKA SAYISI ARTIYOR

Dün ülke genelinde kaydedilen rekor sayıdaki 200 yeni vaka ile Japonya'daki koronavirüs vakalarının toplam sayısı 2 bin 947'ye çıktı. Daha önce iki hafta süreyle karantina altında tutulan gemide enfekte olan 712 kişi dışında, Japonya'nın farklı eyaletlerinden 2 bin 235 kişiye koronavirüs bulaştığı bildirildi.

Toplam 69 hastanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, şimdiye kadar bin 24 kişinin koronavirüsü yenerek tedavi gördükleri sağlık kurumlarından taburcu edildiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN