Japonya’da koronadan ölenlerin sayısı 84'e yükseldi

Japonya’da koronadan ölenlerin sayısı 84'e yükseldi

Japonya’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 84'e yükseldi. Vaka sayısı ise 3 bin 508'e ulaştı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyanın dört bir tarafına yayılan koronavirüs Japonya’da 2 kişinin daha ölümüne neden oldu. Böylece ülkede virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 84'e yükseldi.

Japonya Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, karantina gemisinin yolcuları arasından hayatını kaybeden 11 kişinin toplam ölü sayısına dahil olduğu vurgulandı.

VAKA SAYISI 4 BİNE YAKLAŞTI

Ülkede şimdiye dek belirlenen toplam vaka sayısı ise 3 bin 508'e ulaştı. Karantina gemisi Diamond Princess'in yolcu ve mürettebatından enfekte olan 712 kişi dışında, Japonya'nın farklı eyaletlerinden 2 bin 796 kişiye korona virüsünün bulaştığı bildirildi.

72 HASTANIN DURUMU AĞIR

Japonya genelinde koronavirüs tedavisi gören 72 hastanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edilirken, bin 124 hastanın iyileşerek tedavi gördükleri sağlık kurumlarından taburcu edildiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN