İzmir'de askıda fatura uygulamasında 11 bin fatura ödendi

İzmir'de askıda fatura uygulamasında 11 bin fatura ödendi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "askıda fatura" uygulamasında şimdiye kadar 1 milyon 5 bin lira tutarında 11 bin 168 faturanın hayırseverler tarafından ödendiğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlar için başlatılan 'Askıda Fatura' uygulamasıyla ilgili son verileri paylaştı. Soyer, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Askıda Su Faturası kampanyasına büyük ilgi gösterdiniz. 11 bin 168 faturayı 1 milyon 5 bin lira ödeyerek askıdan alanlara şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Soyer, askıda bekleyen 8 bin 639 faturanın daha ödenmeyi beklediğini belirterek, "Haydi İzmirliler, kampanya devam ediyor. Bu krizde bir komşumuza can suyu verelim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN