iPhone SE özellikleri ne? iPhone SE yurt dışı ve Türkiye fiyatı

iPhone SE özellikleri ne? iPhone SE yurt dışı ve Türkiye fiyatı

Apple merakla beklenen iPhone SE modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yapılan lansmanla birlikte iPhone SE özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki iPhone SE özellikleri ne? İşte iPhone SE yurt dışı ve Türkiye fiyatı…

Apple kullanıcılarının büyük bir heyecanla beklediği iPhone son sürümü iPhone SE modeli yapılan lansmanla birlikte kullanıcısı ile buluştu. Şimdi ise ne çok merak edilenlerden birisi yeni cihazın Türkiye’de fiyatı ne olacak? Tüm bilgiler karar.com’da…

İPHONE SE ÖZELLİKLERİ

Apple, iPhone yeni modeli olan iPhone SE’yi görücüye çıkardı. Touch ID ve 4.7 inç Retine HD ekrana sahip olarak kullanıcısının karşısına çıkıyor. Retina HD olarak geçen ekranın piksel yoğunluğu da 326 ppi. Arka tarafında tek kameraya sahip olan iPhone SE, A13 Bionic’ten güç alıyor. Arka tarafta bulunun kameranın çözünürlüğü ile 12 Megapiksel olup f/1.8 diyaframa sahip oluyor.

Apple tarafından yapılan açıklamada cihazın gece çekimleri için True Tone LED flaş desteği bulunmakla birlikte 6 bileşenli bu lens ile birlikte 5 kata kadar dijital yakınlaştırma yapılıyor.

iPhone SE’nin depolama alanında ise kullanıcılar üç farklı seçenekle karşı karşıya kalıyor. Cihazda 64 GB, 128 GB ve 256 GB seçenekleri yer alıyor.

Suya ve toza dayanıklı olarak üretilen cihazın ABD’de başlangıç satış fiyatının 399 dolar üzerinden olacağı biliniyor. Henüz ülkemizde kullanılmayan bir özellik olan eSIM, iPhone SE modelinde bulunuyor.

Lansman sonrasında iPhone SE’nin Türkiye içinde fiyatı belli olmuş oldu. 3 renkte satışa çıkacak olan cihazın renk alternatifleri şu şekilde; Beyaz, Siyah ve Product Red olacak.

Cihazın Türkiye için satış fiyatları şu şekilde;

- iPhone SE 64 GB depolama hafızasına sahip olan 5.299 TL

- iPhone SE 128 GB depolama hafızasına sahip olan 5.749 TL

- iPhone SE 256 GB depolama hafızasına sahip olan 6.599 TL

olarak kullanıcı ile satışa buluşacak. Türkiye’de satışlarının başlamasının ardından belli bir süre geçince cihazla ilgili olumlu ve olumsuz yorumlar da çıkacaktır. Fiyatlar ve cihaza dair detaylı bilgi için alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN