Instagram'da hikayelere müzik ekleme nasıl yapılır? İşte adım adım story'de şarkı sözleri müzik paylaşma

Instagram'da hikayelere müzik ekleme nasıl yapılır? İşte adım adım story'de şarkı sözleri müzik paylaşma

Sosyal medyanın kullanıcıları arasında en popüler sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, nihayet hikayelere müzik ekleme özelliğini Türkiye'de aktif hale getirdi. Daha yurt dışındaki birçok ülkede kullanılan story'e müzik eklenebilmesi artık ülkemizde de kullanılabiliyor. Kısa sürede milyonlarca kez kullanılan hikayelere müzik ekleme özelliği merak konusu oldu. Peki, Instagram hikayesine müzik ekleme nasıl yapılır? İşte Instagram hikayelere müzikle video ekleme özelliği...

Vatandaşların en revaçta kullandığı sosyal paylaşım sitesi Instagram, Türkiye'de devreye aldığı 'story'e müzik ekleme özelliği, sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Arkadaşları ya da takip ettiği Instagram kullanıcılarının hikayelere müzik ekleme özelliğini kullandığı gören kullanıcılar, "Instagram'da müzik ekleme nasıl ve nereden yapılır?", "Instagram story müzikle video ekleme nasıl yapılır?", "Instagram hikayelere şarkı sözleriyle müzik ekleme nasıl yapılır?" sorularının yanıtlarını merak ediyor. Detayları KARAR.com okurları için derledik...

INSTAGRAM HİKAYELER MÜZİK ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Instagram müzik özelliği normal hikaye ekleme ekranı üzerinden kullanılabiliyor.

* Hikayelerin eklendiği ekranı açın.

* Konum ve giflerin eklendiği çıkartmalar butonuna basın.

* Açılan ekrandan müzik seçeneğini tıklayın.

* Burada açılan ekranda istediğiniz müziği bularak üstüne tıklayın.

* Aşağıda yer alan harf butonlarını sağ doğru kaydırdığınızda, müziğin ekranda kayma seçeneğini değiştirebilirsiniz.

* Instagram müzik özelliği 5 ila 15 saniyelik yayınlara izin vermektedir. Dolayısıyla müziğin hangi kısmının seçileceğini belirleyin ve bitti butonuna basın.

* Hepsi bu kadar.

Instagram ve Facebook Hikayeleri için müzik çıkartmaları ve şarkı sözleri de dahil olmak üzere çeşitli araçlara erişebilecek ve Facebook profillerine şarkı ekleyebilecekler.

Türkiye'deki insanlar artık 39 milyon şarkıdan oluşan şarkı kütüphanesinden arama yaparak hikayelerinde paylaştıkları fotoğraflara ve videolara müzik ekleyebilecek.

Eğer paylaşılan şarkının sözleri de mevcutsa, şarkı sözleri otomatik olarak hikayede belirecek ve kullanıcılar bu sözlerin animasyonunu ve yazı stilini değiştirerek çıkartmalara benzer şekilde döndürebilecek ve boyutunu ayarlayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN