Honda Türkiye de üretime ara veriyor, Şekerpınar'daki fabrikaya kilit vuruluyor

Honda Türkiye de üretime ara veriyor, Şekerpınar'daki fabrikaya kilit vuruluyor

Honda Türkiye, Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarını 6 Nisan 2020'ye kadar durdurma kararı aldı. Fabrikadaki üretim, 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu kararın tedarik zincirlerinde yaşanan zorlukların sonucunda alındığı belirtildi.

Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle üretimini geçici bir süre durdurma kararı aldı.

FABRİKAYA KİLİT VURULUYOR

Honda Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, koronavirüs salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını belirtti.

ÜRETİM 23 MART'TA ASKIYA ALINACAK

Fabrikadaki üretim, 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak. Bu kararın tedarik zincirlerinde yaşanan zorlukların sonucunda alındığı belirtildi.

YENİ TARİH 6 NİSAN

Açıklamaya göre, şu an üretimin 6 Nisan 2020'de yeniden başlaması planlanıyor. Ancak bu durum, hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN