Yaprak Dönümü'nün Hayriye'si yıllar sonra ortaya çıktı! 78 yaşındaki oyuncunun son hali beğeni yağmuruna tutuldu

Yaprak Dönümü'nün Hayriye'si yıllar sonra ortaya çıktı! 78 yaşındaki oyuncunun son hali beğeni yağmuruna tutuldu

Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü adlı dizide 'Hayriye Tekin' karakterine hayat veren Güven Hokna, yıllar sonra ortaya çıktı. Usta oyuncunun son hali herkesi hayrete düşürdü.78 yaşındaki ust oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturduğu, başrolde ise Halil Ergün, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi isimlerin rol aldığı 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Hayriye' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hokna, son haliyle herkesi hayrete düşürdü.

2006-2010 yılları arasında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Hayriye Tekin' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hoklar, yıllar sonra ortaya çıktı.

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı Güven Hokna yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamadı Socipol.com

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Son olarak 2019-2021 yılları arasında atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Hercai' adlı dizide rol alarak 'Şükran' karakterine hayat veren usta oyuncu Güven Hoklar'ın yeni tarzı herkesi şaşırttı.

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren usta oyuncu, sosyal medya fenomeni Ogün Alibaş ile bir araya gelerek dikkatleri üzerine çekti. Usta oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Verdiği kilolar ile sosyal medyanın gündemine oturan usta oyuncunun yeni tarzı büyük beğeni aldı. İşte bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı 'Hayriye Tekin' karakteriyle adeta efsaneleşen 78 yaşındaki usta oyuncunun son hali...

"Yaptığım iğrenç espriyle Hayriye Hanım'ın ağzının tadını kaçırıyorum" başlıklı videoda, Fikret karakterinin "Tuzluk uzamıyor." esprini yeniden ele aldılar. Bu espriye çok sinirlenen Hayriye Hanım, yine dizideki bir başka sahneyi fenomenin üzerinde uyguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN