Uraz Kaygılaroğlu katil oldu! Sevgilisini bıçakla kestiği pozlara tepkiler çığ gibi büyüyor

Uraz Kaygılaroğlu katil oldu! Sevgilisini bıçakla kestiği pozlara tepkiler çığ gibi büyüyor

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu katil oldu! Sergi için objektif karşısına geçen Kaygılaroğlu, verdiği pozlarla tepki çekti. İşte o pozlar…

5 yıl evli kaldığı meslektaşı Melis İşiten’den 2019 yılında ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour’la yeni bir aşk yaşıyor.

Perşembe günleri Star TV’de yayınlanan Sakla Beni dizisindeki Mete karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin “Life in Plastic” adlı sergisi için objektif karşısına geçerek poz verdi.

uraz-kaygilaroglu-1-001.jpg

YORUMA KAPATARAK PAYLAŞTI

Sergideki tablosunun yanında sevgilisi ile beraber verdiği pozu sosyal medya hesabından “yolun açık olsun” notuyla paylaşan oyuncunun, o paylaşımı yoruma kapatması da dikkat çekti.

Fakat sergi için de verilmiş olsa o pozlar yine de tepkilere neden oldu. Özellikle Kaygılaroğlu’nun elinde kasap bıçağı, sevgilisinin kesik kafasını tuttuğu poz tartışmaya neden oldu. Kadın cinayetlerinin, kadına şiddetin arttığı ülkemizde, bu pozlar ortalığı ayağa kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN