Ünlü şarkıcı, 30 yılda EYT'li oldu: Devletten maaşımı alıyorum! Sözleri tartışma konusu oldu

Ünlü şarkıcı, 30 yılda EYT'li oldu: Devletten maaşımı alıyorum! Sözleri tartışma konusu oldu

Sigortalı çalışanların erken yaşta emekli olmasının yolunu açan EYT yasası, tartışmalar eşliğinde 2023 yılında yürürlüğe girmişti. EYT yasasından faydalanarak emeklilik maaşı aldığı ortaya çıkan 48 yaşındaki şarkıcı, 30 yıldır çalıştığını söyledi. İşte, EYT'den emekli olan o şarkıcı...

Oğuzhan Toracı'nın Youtube'da yayınlanan programına konuk olan Zeynep Mansur, Melike Şahin'in, "Annem 'normal bir işe girip neden emekli olmadın' dedi" sözlerinin kendisini derinden etkilediğini söyledi.

"30 YIL ÇALIŞTIM, EYT'Lİ OLDUM"

Zeynep Mansur, bu tarz açıklamaların müzik sektöründeki algıyı olumsuz etkilediğini vurgulayarak şunları söyledi:

"EYT'den faydalanarak 30 yılda emekli oldum ve maaşımı alıyorum. Sigortanı ödersen popçuluktan da emekli olursun. Bu sektörde, antidepresan kullanmadan da şarkıcı olunabiliyor."

zeynep-mansur-kimdir-kac-yasinda.jpg

"RÜYAMI YAŞIYORUM"

Yeniçağ'da yer alan habere göre, 48 yaşındaki şarkıcı, çocukluk yıllarında Ajda Pekkan'ı örnek alarak şarkıcı hayali kurduğunu belirtti:

"İstediğim hep şarkıcı olmaktı; rüyamı yaşıyorum ve üstüne para ödüyorlar. Ben işi yapalı 30 sene oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN