Tarkan'dan yeni albüm: O isimle işbirliği yapıyor

Tarkan'dan yeni albüm: O isimle işbirliği yapıyor

Kısa süre önce yeni albüm çıkaracağını açıklayan Megastar Tarkan, stüdyoda çalışırken bir fotoğrafını paylaştı. Tarkan, albümünde Utku Ünsal ile işbirliği yaptığını belirterek, "Az kaldı" dedi.

Yıllardır albüm yayınlamayan Megastar Tarkan, geçtiğimiz yıllarda "Geççek" ve "Son Durak" adlı şarkılarını dinleyicileriyle buluşturmuştu. En son Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı için bestelediği "Sen Rahat Uyu" adlı marşı kaydeden Tarkan, albüm çıkarıyor.

'AZ KALDI'

Yeni albümünü kısa süre önce“Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" sözleriyle duyuran Tarkan, stüdyodan da paylaşım yaptı.

2-001.jpg

Megastar, yeni albümü için Utku Ünsal ile çalışırken, paylaşımına "Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı" notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN