Müge Anlı'da ortaya çıktı! Duygu Nebioğlu'nun annesi meğer Yeşilçam filmlerinde İbrahim Tatlıses ile oynamış!

Türk sinemasının önemli isimlerinden Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, biyolojik annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için son çare Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Genç kadının gözyaşlarına dayanamayan ve “Anneni ben bulurum” diyen Müge Anlı’da gerçekler ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu’nun annesi meğer Yeşilçam filmlerinde İbrahim Tatlıses ile oynamış…

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, bir ablasının babasının da Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Uğur Dündar’ın da isminin geçtiği evlilik dışı çocuk iddiaları, Dündar’ın yaptığı açıklamayla netlik kazandı. Dündar, açıklamasında iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylese de herkes ünlülerin peşinden koştuğu Suphiye Orancı’yı merak etmeye başladı.

Herkes Suphiye Orancı’nın hayatı ve kimliğiyle ilgili detayları merak ederken, Duygu Nebioğlu’nun annesinin Almanya’da yaşadığı ve evlendikten sonra soyadını değiştirdiği ortaya çıktı.

duygu-nebioglunun-annesi-1.jpg

4 KARDEŞİYLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR

Annesi Suphiye Orancı’nın 6 çocuğu olduğunu belirten Nebioğlu, “İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı” demişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir