Kişilik testi: İlk gördüğünüz şey, risk alan biri mi yoksa kendini koruyan biri mi olduğunuzu ortaya çıkaracak

Kişilik testi: İlk gördüğünüz şey, risk alan biri mi yoksa kendini koruyan biri mi olduğunuzu ortaya çıkaracak

Risk alan biri misiniz yoksa kendini koruyan biri misiniz? Bu eğlenceli ve basit testle öğrenin. İlk gördüğünüz şey cevabı ortaya çıkaracak! Bugün testi yapın ve hangi kategoriye girdiğinizi keşfedin.

Ne tür bir kişiliğe sahip olduğunuzu hiç merak ettiniz mi? Bu kişilik testini yapmak, risk alan mı yoksa kendini koruyan mı olduğunuzu belirlemenize yardımcı olacaktır. Adından da anlaşılacağı gibi, risk alanlar risk almaya ve maceracı olmaya istekliyken, kendini koruyanlar kendi rahatlık bölgelerinde kalmayı tercih ederler.

Bu test size ilk gördüğünüz şeye göre ne tür bir insan olduğunuza dair fikir verecektir.

see-in-first-39-vmtykl-1024x512.jpg

KADIN

Kadını ilk kez gören insanlar maceracı olma eğilimindedirler, her zaman yeni şeyler keşfetmeye ve risk almaya isteklidirler. Genellikle öncü olarak görülüyorlar ve hareketsiz kalıp statükoyu kabul etmekte zorlanıyorlar. Meydan okumayı ve kendilerini konfor alanlarının ötesine zorlamayı severler.

Bu tür kişilikler genellikle bağımsız, kendiliğinden ve yaptıkları işte tutkulu olmalarıyla karakterize edilir.

DAĞLAR

İnsanlar ilk önce dağları gördüklerinde cesur bir kişiliğe sahip olma eğilimindedirler. Risk almaktan veya inançlarının arkasında durmaktan korkmayan türden insanlardır.

Güçlü iradelidirler, dayanıklıdırlar ve zor zamanlarda başkalarına liderlik etme yeteneğine sahiptirler. Maceracı bir yanları da olabilir, ancak ayakları yere basar ve ne zaman temkinli olma zamanının geldiğini bilirler. Bu tür kişiliğe sahip kişiler zorluklar karşısında geri adım atmazlar ve daima kendilerini zorlamanın yeni yollarını ararlar.

SICAK HAVA BALONU

Sıcak hava balonunu ilk görenler riskten kaçınan kişiliklerdir. Onlar, bir şeyi iyice düşünmeden üzerine atlamak yerine, hesaplanmış riskler alan türden insanlardır. Risk almanın faydalı olabileceğini biliyorlar ama aynı zamanda riskin alınmaya değer olduğundan da emin olmak istiyorlar. Bu tür insanlar belirsizlik yerine istikrarı tercih ederler ve dürtülere göre hareket etmek yerine kararlarını planlamayı severler.

DENİZ FENERİ

Deniz fenerini ilk gören kişiler temkinli bir kişilik sergileme eğilimindedir. Bu tür kişiliklerin bir karar vermeden önce tüm olasılıkları değerlendirmesi zaman alır; riskleri hafife almazlar ve belirsizliğe karşı güvenliği tercih ederler.

Bu tür kişiler gerekirse tek başına dışarı çıkacak, ancak mümkünse kıyıya daha yakın duracaktır. İlk bakışta çekingen görünebilirler ancak bunun nedeni, dürtüsellikten ziyade tedbirli olmaya değer vermeleridir.

UÇURUM

İlk önce uçurum görenler genellikle güvenlik arayan bir kişilik sergilerler. Bu tür bir kişinin yeni bir şeye atlamadan veya risk almadan önce istikrar ve güvenceye ihtiyacı vardır. Durumlar üzerinde kontrol sahibi olmayı severler ve kendilerinden yararlanılmayacaklarını veya riske atılmayacaklarını bilerek kendilerini güvende hissedebilecekleri ilişkiler ararlar. Bu tür kişilikler güvenilirdir, sadıktır ve sıklıkla yenilikten ziyade rutini tercih ederler.

KUŞLAR

Kuşları ilk gören kişiler genellikle muhafazakar kişiliklere sahiptir. Değişimi pek sevmezler ve yeni olasılıkları keşfetmek yerine kendi konfor alanlarında kalmayı tercih ederler. Bu tür insanlar yapı ve düzenden hoşlanırlar; yeni veya belirsiz herhangi bir şeye girişmeden önce çoğu zaman her şeyin planlandığı gibi gittiğine dair güvenceye ihtiyaç duyarlar.

Bu tür kişiliğe sahip insanlar, kendileri için neyin işe yaradığına bağlı kaldıklarından genellikle güvenilir görünürler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN