Kaybolan kadının arkasındaki sırrı Müge Anlı çözdü! Olanlar akıl alır gibi değil: '16 yaşındaki kızım beni evli adama sattı'

Kaybolan kadının arkasındaki sırrı Müge Anlı çözdü! Olanlar akıl alır gibi değil: '16 yaşındaki kızım beni evli adama sattı'

Haftanın 5 günü ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son olanlar akıl alır gibi değil. Programa katılarak kayıp annesini bulmak için Anlı ve ekibinden yardım isteyen genç kadın, anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirirken, Müge Anlı yine bir evladı annesine kavuşturdu…

Yıllardır halkın severek izlediği sabah kuşağı programı Müge Anlı’da olanlar herkesi şaşkına çevirdi. 18 yaşında olan Sevdiye Bahar, 2020 yılı Aralık ayında Adana’da şüpheli bir şekilde kayıplara karışan 4 çocuk annesi 44 yaşındaki Hamide Kalkan’ı bulmak için programa başvurdu.

4 YILDIR KAYIP OLAN KADINI 1 GÜNDE BULDU

Sevdiye Bahar, yıllardır görmediği ve hayatından şüphe ettiği annesine Müge Anlı sayesinde 1 günde kavuştu. Canlı yayına katılan anne Hamide Kalkan, ne kızıyla ne de diğer çocuklarıyla görüşmek istemediğini söyledi.

muge-anli.jpg

“BENİ BİR ERKEĞE SATTI”

Yalnızca Müge Anlı’yla konuşmak istediğini söyleyen Kalkan, kızıyla ilgili şunları söyledi:

“O şahıs beni iyi dinlesin. Müge Hanım ben iki sene önce kızımla görüştüm. Gel yeni bir hayat kuralım, birlikte yaşayalım, mutlu olalım dedim. Kızım 16 yaşındayken beni bir erkeğe sattı. Hem de evli bir erkek. Onu bana tercih etti. Benim için Ekrem önemli sen önemli değilsin sen benim annem değilsin dedi. Benim evlatlarımdan çekmediğim acılar kalmadı. Bu insanlar beni karakola şikayet ettiler, iftira attılar.
Hangi evlat annesine el kaldırır? Saçımdan tutup sokaklarda sürdüler. Oğlum yumruk yumruğa burnumu kırıp da ağzımdan kan getirdi. Ben bunlara nasıl evlat derim? Kızımı gördüğüme sevinmedim. Ben böyle evlat istemiyorum. Hiçbirini istemiyorum. Ben kendime yeni bir sayfa açtım. Benim için öldüler”

muge-anli-1.jpg

Annesinin sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan kızı, “Ne olur anne gel, ben her şeyden vazgeçtim. Sonumun ölüm olacağını bile bile geldim. Sen şu an yanındakilerin korkusuyla böyle konuşuyorsun. Biliyorum seni de dövüyorlardı. Çık gel, kurban olayım” dese de annesi hiçbir şekilde ikna olmadı ve çocuklarıyla görüşmek istemediğini tekrar söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN