Kansere yakalandığı iddia edilen Kahtalı Mıçe sitem etti

Kansere yakalandığı iddia edilen Kahtalı Mıçe sitem etti

'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan sanatçı Mustafa Aslan, hakkında çıkan gırtlak kanseri olduğu ve maddi durumunun kötü yönündeki iddialarına sitem etti.

‘Felaket Tellalı’ olarak tanınan Onur Akay tarafından ‘Kahtalı Mıçe’ olarak tanınan şarkıcı Mustafa Aslan’ın gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilmişti. 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısının, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü iddiasının ardından Mıçe'den açıklama geldi.

71 yaşındaki ünlü şarkıcı, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu paylaşarak şunları söyledi:

İDDİALARA İSYAN ETTİ

"Evet, biraz rahatsızım ama gırtlak kanseri değilim. İki tane kitle var ince bağırsağımın üstünde. Onun tedavisini ve kemoterapisini görüyorum. Gayet iyim. Tedavi gördüğüm için biraz hırpalandım bu da normal. Sevenlerim, dostlarım akrabalarım var ve benim için korkuyorlar."

Ünlü şarkıcı, paylaştığı videonun altına, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz." notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN