Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! Jülide Kural duyurdu

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! Jülide Kural duyurdu

Oyuncu Kadir İnanır'ın eşi oyuncu Jülide Kural, İnanır'ın güncel sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. 'O kadar çok yalan yanlış bilgi ortada dolaşıyor ki' diyen Kural "Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmekte" dedi.

Beyin damarına pıhtı attığı için günlerdir hastanede tedavi altında olan Kadir İnanır'ın güncel sağlık durumuna ilişkin eşi Jülide Kural'dan açıklama geldi. 'Ortada yanlış bilgiler dolaşıyor' diyen Kural, İnanır'ın sağlığının iyiye gittiğini duyurdu.

Kural, İnanır'ın yoğun bakımda olmasının sebebinin doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgili olduğunu belirtti. "Bugün üç kez yoğun bakıma yaptığım ziyaretlerde Kadir İnanır artık bir an önce eve gitmek istediğini bana ifade etmiş, doktorlarına o güzel gülüşünü göstermiş ve büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır" diyen Kural basında konuyla ilgili yanlış bilgilerin dolaştığını belirtti.

Kural, açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Bir Instagram hesabında yayınlanan tümüyle yanlış bilgilere lütfen kulak asmayınız. Sadece tıklanma sayısını arttırmak için ahlaksızca yapılan bu yayın anlayışını protesto etmenizi rica ederim. Daha önce de ifade ettiğim gibi yalnızca doktorlarının ve benim açıklamalarıma kulak veriniz. Bu bilgileri de sadece Kadir İnanır'ın Instagram sayfasından ve bana ait olan Jülide Kural Facebook sayfasından edinebilirsiniz. Başka hiçbir habere kulak asmayınız çünkü yalan, yanlış ve asılsız haberler ortalıkta dolaşmaktadır. Bu açıklamayı yapmaya kendimi zorunlu hissetme nedenim de hepimizin Kadir İnanır'a duyduğu sevgi ve saygının büyüklüğüdür. Elbette sabırlı olmalıyız, emek vermeliyiz ve mutlaka özenli davranmalıyız. Sevginizin gücüne olan inancımla..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN