"Taş bebek" Gönül Yazar vasiyetini açıkladı

"Taş bebek" Gönül Yazar vasiyetini açıkladı

'Taş bebek' lakaplı sanatçı Gönül Yazar son zamanlarda hakkında çıkan haberlerle gündeme geldi. Hastaneye kaldırıldığı iddialarına yanıt veren Gönül Yazar, şu an sağlı durumunun iyi olduğunu söyledi. Yazar, ayrıca vasiyetini de açıkladı.

Gönül Yazar ayağına pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldığı iddialarıyla ilgili "Bu olay4,5 ay önce oldu. Evimdeyim, iyiyim. Arkadaşıma anlattım o da yeni sanmış, Doktorlar 6 ay sonra gel görelim demişti" açıklaması yaptı.

Mirası konusunda da açıklama yapan Gönül Yazar "Kızım çok mirasa kondu babası Erol Simavi'den.... Allah'a şükür benim birikimim var gazino zamanından, ona muhtaç değilim. Ortaköy'de oturduğum ev çok pahalanmış, LÖSEV'e bağış yapacağım orasını" dedi.

Gönül Yazar'ın Erol Simavi'den olan Yasemin Simavi adında bir kızı var.ggggg.jpg

GÖNÜL YAZAR KİMDİR?

Gönül Yazar, 12 Ağustos 1932'de İzmir'de doğdu. 22 yaşında girdiği Ege Ses Kraliçesi Yarışması'nda birinci oldu. Ankara Radyosu'na girerek Fahri Kopuz, Suphi Ziya Özbekkan gibi değerli hocalardan eğitim aldı. İlk filminin ardından başrollerini devrin en ünlü aktörleriyle paylaştığı onlarca filmde rol aldı.

ginyrcz1aemg29w7za8yka.webp

"Taş bebek" filmiyle tanınan Yazar, alaturka sahnelerin yanı sıra pop müzik tarzda söylediği şarılarla da beğeni topladı.

wrtsclkwq0qbbmwdkqibjq.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN