Esra Ezmeci'nin Programında Şoke Eden İtiraf! 'Annem Pavyonda Çalışıyordu' Diyerek Açıkladı: Kardeşinin Babası Kocası Çıktı

Esra Ezmeci'nin Programında Şoke Eden İtiraf! 'Annem Pavyonda Çalışıyordu' Diyerek Açıkladı: Kardeşinin Babası Kocası Çıktı

Esra Ezmeci'nin sunduğu Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci İle Yen Baştan' programında, bir izleyicinin itirafı sosyal medyada ortalığı karıştırdı. Programa katılan Dersu Hanım, başından geçen iğrenç olayı anlatınca Esra Ezmeci adeta küçük dilini yuttu. 'Annem pavyonda çalışıyordu' diyerek korkunç gerçeği açıkladı. Dersu Hanım kardeşinin babasının kocası olduğunu ve bu konuda Esra Ezmeci'den yardım istediğini dile getirdi. İşte ilginç olayın perde arkası...

Son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Esra Ezmeci, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Yeni Baştan' programı ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Programa katılan Dersu Hanım'ın anlattıkları ise herkesin ağzını açık bıraktı. Annesi ve kocasının yıllar önce birlikte olduğunu itiraf eden Dersu Hanım, anlattıklarıyla programa damga vurdu. Sosyal medya bu olay ile çalkalanıyor.

ESRA EZMECİ'NİN PROGRAMINDA ŞOKE EDEN İTİRAF

Dersu Hanım 'Annem o zamanlar pavyonda çalışıyordu. Çalıştığı dönemde eşimle birlikte olmuşlar. Benim küçük bir kardeşim var 10 yaşında.' diyerek herkesi şoke etti. Araya giren Esra Ezmeci, 'Anneniz eskiden pavyonda çalışıyordu. Sizin eşinizle birlikte olmuş öyle mi? Siz o zaman evli miydiniz?' sorusunu yöneltti.

yeni-proje-2024-04-28t151517-238.jpg

KOCASI KARDEŞİNİN BABASI ÇIKTI

Esra Ezmeci'nin sorusuna yanıt veren Dersu Hanım, 'Biz o zaman evli değildik. Ben iki sene önce evlendim. Biz nişanlıyken hiç desteklemiyordu. Sebebini anlamamıştım. Sonra öğrendim ki 10 yaşında olan kardeşim aslında eşimdenmiş. Ben yeni öğrendim bu durumu. Ne yapmalıyım?' diyerek ünlü sunucudan yardım istedi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Duyduklarıyla şok geçiren ünlü sunucu Esra Ezmeci, Dersu Hanım'a şu tavsiyelerde bulundu:

"Siz daha nişanlıyken bunun söylenmesi gerekiyordu. Eşinizden olan bir çocuk var ortada. Burada işler karışmış. Bu tarz durumlarda yüzleşmeler çok önemli. Ben sizin psikolojik bir tavsiye almanızı öneririm. Ortada bir kardeş var. Kardeş aynı zamanda üvey oğlunuz. Bu çok karmaşık bir süreç."

yeni-proje-2024-04-28t151614-441.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Esra Ezmeci 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1 Ağustos doğumlu Esra Ezmeci Aslan burcu kadınıdır.

Esra Ezmeci kimdir sorusunun yanında yaşıyla da merak edilmektedir. Ünlü psikolog Esra Ezmeci günümüzde 38 yaşındadır.

Esra Ezmeci Instagram’da @esraezmecii kullanıcı adıyla yer almaktadır. Esra Ezmeci’nin sosyal medyada 6,5 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN