Birebir aynı görünüyorlar ama farklılar! Kum temizleyen kediler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ’lular 9 saniyede buluyor

Birebir aynı görünüyorlar ama farklılar! Kum temizleyen kediler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ’lular 9 saniyede buluyor

Bu görseldeki kediler birebir aynı görünüyorlar ama farklılar. Kum temizleyen çalışkan kediler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ’lular 9 saniyede buluyor. Bakalım siz bu 3 farkı ne kadar sürede bulacaksınız?

Hem eğlendiren hem de beyni çalıştıran fark bulmacaları son zamanlarda oldukça popüler. Eğer siz de IQ seviyenize güveniyor ve bunu test ederken eğlenmek istiyorsanız, bu fark bulmacasına bayılacaksınız.

Kedi kumunu temizleyen iki kedi her ne kadar birebir aynı görünse de aslında aralarında 3 fark bulunuyor. Üstelik bu farkları yalnızca yüksek IQ’lu kişiler 9 saniyede bulabiliyor. Bakalım siz kaç saniyede bulacaksınız…

KEDİLER ARASINDAKİ 3 FARK

Kedi kumunu temizleyen kedilerin yer aldığı görsele hala dikkatlice bakıyor ancak 3 farkı bulamıyorsanız üzülmeyin. Cevabı biz sizler için veriyoruz:

kediler-arasindaki-fark-1.jpg

İlk fark kürekte bulunuyor. Bir kedinin elindeki kürek mavi saplıyken diğer kedininkinin öyle olmadığını görüyoruz. İkinci farka baktığımızda yerdeki kum miktarı dikkat çekiyor. Üçüncü ve son fark ise sağ arka duvardaki fayans çizgilerinden çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN