Beynine güvenen gelsin! 10 saniyede 3 fark: En zekiler bile elendi

Beynine güvenen gelsin! 10 saniyede 3 fark: En zekiler bile elendi

Bilişsel işlevi artırmaya ve beyni daha sağlıklı bir halde tutmaya yardımcı olan zeka testleri IQ seviyenizi ölçmenin temel noktası oluyor. Yalnızca 10 saniyede 3 farkı bulmak neredeyse imkansız. En zekiler bile çözerken eleniyor.

Yepyeni bir zeka bulmacası ile beyninizin uç noktalarına erişebilirsiniz. Islık çalarken yük taşıyan kadındaki farkları 10 saniyede bulan süper zeki çıkıyor. En zekilerin bile tek tek elendiği bu test beyninizi zorlayacak.

YALNIZCA 10 SANİYENİZ VAR

Islık çalarak yük taşıyan kadında bulunan 3 farkı çözmek için 10 saniyeniz var. Sadece resmi odaklanıp farkları bulmaya çalışmanız yeterli olacak. Kronometrede 10 saniyeyi ayarladıysanız hemen başlayalım.

Islık çalarak yük taşıyan iki kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede buluyor - Resim : 1

Resme baktığınızda 3 farktan 2si gözünüze çarpacak. Ancak son farkı bulmak sandığınız Kadar Kolay Olmayacak. Eğer farkı bulamadıysanız içinize dert etmenize gerek yok. Aşağıda testin yanıtı bulunuyor. Ancak hala çözemediyseniz resme bir kez daha göz attıktan sonra aşağıdan yanıta ulaşabilirsiniz.

Islık çalarak yük taşıyan iki kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede buluyor - Resim : 1

Üzülmeyin cevap aşağıda sizi bekliyor olacak.

CEVAP

Islık çalarak yük taşıyan iki kadın arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN