Başrolü diziden ayrılıyor: 'Teşkilat'ta Tolga Sarıtaş sürprizi

Başrolü diziden ayrılıyor: 'Teşkilat'ta Tolga Sarıtaş sürprizi

“Teşkilat” dizisi TRT'nin yeni sezona taşıyacağı dizilerden oldu. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın bu sezon sonunda diziye veda etmesiyle, hikayenin yeni başrolü için Tolga Sarıtaş'a teklif götürüldü.

TRT’nin pazar akşamları yayınlanan fenomen dizisi Teşkilat 5. sezonunda da ekrana gelmeye devam edecek. Burak Arlıel’in yönettiği, Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım iki sezon boyunca rol aldığı diziden 9 Haziran’da ekrana gelecek 111. bölümde ayrılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin yeni başrol oyuncusu için de Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü öğrenildi.

Nişanlısı Zeynep Mayruk’la haziran ayında evlenmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş da geçen günlerde televizyona dizi yapacağını ve kendisini heyecanlandıran bir projeyle görüştüğünü açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN